Hallo, ik wil mij graag even voorstellen

 

Ik ben Jack Genders,

* integraal leefstijl- en vitaliteitscoach 

* 54 jaar geleden geboren en vervolgens getogen in Borgharen

* getrouwd met Monique, arts en acupuncturist

Wij wonen inmiddels 24 jaar in Echt (Limburg)  

 

__________________________________________________________________________________________                    

De laatste jaren ben ik mij steeds bewuster gaan worden van de positieve invloed van een gezonde leefstijl op mijn lichaam en geest. Gedurende mijn leven heb ik vaak mogen ervaren hoe belangrijk het is om de regie over je eigen leven te houden. Tegenslagen op mijn levenspad ben ik daardoor juist als uitdagingen voor nieuwe ontwikkelingen gaan zien. Toch werd ik medio 2017 overmand door een burn-out, een moment waarop ik mijn persoonlijke missie en visie in mijn leven en mijn werk opnieuw onder de loep moest gaan nemen. Ik had in mijn leven al veel hobbels genomen, maar de uiteindelijke burn-out bracht mij tot het volgende inzicht: Ik wil van mijn hobby mijn werk maken! Ik wil coach worden vanuit eigen ondernemerschap! Ik wil graag andere mensen ondersteunen op hun levenspad en hen laten onderzoeken en ervaren wat er vooral wél mogelijk is. Ik zou het een voorrecht vinden jou te mogen helpen de balans te vinden, helder te krijgen en vooral na te streven wat voor jou echt belangrijk is in je leven. 

Inmiddels heb ik mijn lang gekoesterde wens gerealiseerd en werk ik in mijn eigen coach-praktijk met heel veel enthousiasme en voldoening, in een vertrouwde en veilige omgeving, met intrinsiek gemotiveerde cliënten. Naast de nieuwe inzichten uit de opleiding tot Integraal Leefstijl- en Vitaliteitscoach kan ik beschikken over de kennis en ervaring vanuit 21 jaar maatschappelijk werk en de praktische technieken en ervaringen van mindfulness en qigong (Chinese bewegingsleer).

In mijn praktijk richt ik mij op mensen met overgewicht (en daarmee samenhangende gezondheidsklachten), klachten van burn-out/stress, depressie, chronische pijnklachten en identiteitsvragen. Begeleiding kan op individuele basis of in groepsvorm. Mijn aanpak is integraal (zowel fysiek als mentaal gericht) en afgestemd op jouw unieke persoon. Ik maak in beginsel gebruik van het BALANS-MODEL (www.markacademy.nl), waar nodig of gewenst ondersteund met mindfulness en qigong. Op de desbetreffende hoofdpagina's tref je meer informatie hierover aan.

 

Schroom niet om mij te bellen (06-53967878) of te mailen (jackgenders@echt-vitaal.nl) als je vragen hebt, meer informatie wenst of een afspraak wilt maken voor een persoonlijk gesprek.

 

Een vitale groet, Jack


LIDMAATSCHAPPEN / REGISTRATIES / LICENTIES

BLCN

KABIZ

CooL
                                                                                                                                            

 

 

 

 

 

ECHT-VITAAL | Praktijk voor Leefstijl- en Vitaliteitscoaching, Mindfulness en Qigong