Hallo, ik wil mij graag even voorstellen

 

Ik ben Jack Genders,

* integraal leefstijl- en vitaliteitscoach 

* 55 jaar geleden geboren en vervolgens getogen in Borgharen

* getrouwd met Monique, arts en acupuncturist

Wij wonen inmiddels 25 jaar in Echt (Limburg)  

 

__________________________________________________________________________________________                    

De laatste jaren ben ik mij steeds bewuster gaan worden van de positieve invloed van een gezonde leefstijl op mijn lichaam en geest. Gedurende mijn leven heb ik vaak mogen ervaren hoe belangrijk het is om de regie over je eigen leven te houden. Hobbels op mijn levenspad ben ik daardoor juist als uitdagingen voor nieuwe ontwikkelingen gaan zien. Medio 2017 kwam er een moment waarop ik mijn persoonlijke kijk op het leven en daaraan gekoppelde doelen mijn werk opnieuw onder de loep ben gaan nemen. Ik kwam tot het volgende inzicht: coachen vanuit eigen ondernemerschap!

Ik heb van nature de drive om andere mensen te ondersteunen op hun levenspad en hen te laten onderzoeken en ervaren wat er vooral wél mogelijk is. Ik zou het een voorrecht vinden jou te mogen helpen de balans te vinden, helder te krijgen en vooral na te streven wat voor jou echt belangrijk is in je leven. 

Inmiddels heb ik mijn lang gekoesterde wens gerealiseerd en werk ik in mijn eigen coach-praktijk met heel veel enthousiasme en voldoening, in een vertrouwde en veilige omgeving, met gemotiveerde cliënten. Naast de nieuwe inzichten uit de opleiding tot Integraal Leefstijl- en Vitaliteitscoach kan ik beschikken over de kennis en ervaring vanuit 21 jaar maatschappelijk werk en de praktische technieken en ervaringen van mindfulness en qigong (Chinese bewegingsleer).

In mijn praktijk richt ik mij op (jong)volwassenen met overgewicht (en daarmee samenhangende gezondheidsklachten), klachten van burn-out/stress, depressie, chronische pijnklachten en identiteitsvragen. Begeleiding kan op individuele basis of in groepsvorm. Mijn aanpak is integraal (zowel fysiek als mentaal gericht) en afgestemd op jouw unieke persoon. 

Schroom niet om mij te bellen (06-53967878) of te mailen (jackgenders@echt-vitaal.nl) als je vragen hebt, meer informatie wenst of een afspraak wilt maken voor een persoonlijk gesprek.

 

Een vitale groet, Jack


LIDMAATSCHAPPEN / REGISTRATIES / LICENTIES

BLCN

KABIZ

CooL

Wkkgz

 


                                                                                                                                            

 

 

 

 

 

ECHT-VITAAL | Praktijk voor Leefstijl- en Vitaliteitscoaching, Mindfulness en Qigong